Vantelesna oplodnja

Prvi pregled kod specijaliste

Do potomstva uz pomoć iskustva i timskog pristupa baziranog na individualnom lečenju

Vantelesna oplodnja: Prvi pregled

Lečenje steriliteta započinje konsultacijom i pregledom

Prošlo je nekoliko meseci, a vi ne možete da zatrudnite? To ne treba da bude razlog da budete obeshrabreni! Vreme je samo za nekoliko koraka koje treba da napravite ka ostvarenju svog sna da postanete roditelj… Ka vantelesnoj oplodnji.

Prvi korak- prepoznati da Vam je pomoć potrebna:

Specijalisti za lečenje neplodnosti treba da se javite ukoliko:

Drugi korak – uspostavljanje kontakta sa nama

Da uspostavite kontakt sa našim stručnjacima možete na više načina, ali prvo savetujemo da naše stručnjake za lečenje steriliteta upoznate.

Nakon toga očekujemo da nam pišete  ili da nam se javite na telefon 011/263-2222

Treći korak je naš zajednički i predstavlja početak puta ka roditeljstvu

Prvi pregled je u stvari početak Vašeg puta ka roditeljstvu… Taj put može biti dug, krivudav, ali bitno je da na kraju stignemo do cilja- a to je svakako trudnoća!

Na prvi pregled savetujemo da donesete sve analize koje ste radili i sve ono što smatrate da je bitno za Vašu trenutnu situaciju. Kažemo trenutnu, jer je neplodnost stanje koje se može uspešno prevazići. O tome govore na hiljade dece rođene iz postupaka koje su uradili naši stučnjaci. Bitno je da sa njima razvijete osećanje poverenja jer je lečenje neplodnosti timski rad.

Kako izgleda prvi pregled?

Sastavni deo ovog prvog pregleda je, nakon uzimanja opširne anamneze, ultrazvučni pregled.  Nakon toga i uvida u dokumentaciju koju ste doneli, lekar može da predloži još neke dodatne analize, koje indikuje Vaše zdravstveno stanje ili analize koje se rade u cilju pripreme za postupke vantelesne oplodnje. Nakon toga, lekar pravi plan lečenja koji je specifičan za svaki par ponaosob, zato se nemojte iznenaditi ako nemate plan lečenja kao neko koga znate, ili kao neko o čijim ste iskustvima čitali. Nakon ovog pregleda, kao polaznu tačku lekar će tražiti da partner uradi spermogram u našoj Bolnici.

Naš tim

Kako neplodnost nije samo stvar jednog partnera već para kao takvog, tako ni jedna osoba ne može sama lečiti.
U toku Vašeg puta ka roditeljstvu naš tim je:

Osim njima, za sve nedoumice koje imate možete se obratiti i upravi Bolnice

Pišite nam

Blog