Specijalisti

Naši stručnjaci - tim koji pobeđuje

Već gotovo 30 godina naš tim čine najveći stručnjaci, koji zajedno, rade sa jednim ciljem- stvoriti novi život!

Specijalisti: Naši lekari: Stručnjaci

Naši stručnjaci

Prof. Dr Aleksandar Ljubić

specijalista ginekologije i akušerstva

Aleksandar Ljubić rođen je 1958. godine, u Beogradu, gde je završio školovanje kao i poslediplomske, magistarske i doktorske studije. Svoje profesionalno usavršavanje nastavio je u SAD-u, Japanu, Velikoj Britaniji i Italiji.

Svoje radno iskustvo, Prof.Ljubić je započeo na Instututu za ginekologiju i akušerstvo kliničkog centra Srbije gde je 13 godina bio načelnik odeljenja carskih rezova i visokorizičnih trunoća, a potom i direktor. U periodu od 1995-2013.godina radio je i na Medicinskom fakultetu univerziteta u Beogradu, prvo kao asistent, docent a zatim i vanredni profesor. Od 2013.godine u okviru našeg Medigroup zdravstvenog sistema bio je medicinski direktor.

Sa ponosom možemo da kažemo da je Prof. Ljubić kao jedan od naših najvećih stručnjaka radio u “Jevremovoj” od samog osnivanja 1990.godine. Svoje znanje i stručnost stavio je u službu mnogih parova kojima je pomogao da se ostvare kao roditelji.

Da je“Svako obavezan da i sebi i drugima pruži svoj maksimum” rečenica je kojom bi opisao svoj rad i svoje zalaganje.

Prof. Dr Aleksandar Ljubić član je najistaknutijih domaćih udruženja Međuodeljenskog odbora SANU za humanu reprodukciju, predsednik je Udruženja za ultrazvuk Srbije, osnivač i prvi direktor srpske grane internacionalne škole za ultrazvuk “Ian Donald”. – Rukovodilac je 10 međunarodnih i nacionalnih naučnih projekata i autor preko 450 članaka i 25 knjiga.

Dr Zoran Stanković

specijalista ginekologije i akušerstva

Dr Zoran Stanković je Medicinski fakultet završio u Beogradu, gde je nakon toga i specijalizirao Ginekologiju i akušerstvo. Trenutno završava subspecijalizaciju iz fertiliteta i steriliteta na Medicinskom fakultetu univerziteta u BeograduČlan je tima za vantelesnu oplodnju Specijalne ginekološke bolnice “Jevremova” od 1998. Godine.

Nakon više od decenije iskustva u polju lečenja steriliteta, dr Stanković smatra da medicina i dalje pomera granice u ovoj oblasti.” Danas imamo privilegiju da novi život posmatramo od trenutka kada ga stvorimo, kroz celu trudnoću, a zatim i kada ugleda svet. Uz pomoć novih tehnika koje su nam na raspolaganju, novi život ima više šansi za nastanak, to je ono što je važno”.

Dr Milica Ilić

specijalista ginekologije i akušerstva

Medicinski fakultet u Beogradu je završila 1993. godine, a diplomu specijaliste ginekologije i akušerstva stekla 1999. Godine. Od 2000-te godine radi u Švajcarskoj, a zatim se vraća u Srbiju.

Od 2004. godine je stalni član tima Specijalne bolnice za ginekologiju “Jevremova” sa porodilištem. U Timu “Jevremove” njen rad je prvenstveno usmeren ka lečenju steriliteta.

Kako je i sama roditelj, dr Ilić shvata šta za jednu ženu znači da se ostvari.
Za dr.Ilić novi život je neprikosnoveni cilj za koji se treba boriti.

Mr dr Milica Janićijević

specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista fertiiteta i steriliteta

Medicinski fakultet u Beogradu završila 1999. godine, a specijalistički ispit iz ginekologije i akušerstva položila 2005. godine. Magistarsku tezu pod nazivom “Uticaj primene acetilsalicilne kiseline i vitamina C na ishod postupka vantelesnog oplođenja”, odbranila 2010. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Završila subspecijalizaciju iz oblasti Fertilitet i sterilitet.

Od 2018.godine je Medicinski direktor naše Bolnice.

Član tima Specijalne bolnice za ginekologiju “Jevremova” sa porodilištem od 2007. Godine.

Mr dr.Milica Janićijević najveći deo svog rada posvećuje lečenju neplodnosti postupcima vantelesne oplodnje, a pronalaženje i otklanjanje stanja koja uzrokuju sterilitet sastavni su deo medicine kojoj se u potpunosti posvećuje.

Mr ph Jelena Andrejić

farmaceut bolničke apoteke

Jelena Andrejić je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu 2008. godine.

Član tima “Jevremove” od 2012. godine u kome je poznata kao Travarica. Naša Travarica je zaslužna za uvođenje najsavremenije generacije lekova za vantelesnu oplodnju u “Jevremovoj”- sve ono što je dostupno u Evropi od medikamenata, učinili smo dostupno u našoj bolnici.

Ona smatra da “Jedno od najlepših životnih zadovoljstava je raditi posao koji voliš sa ljudima koji dele istu misiju. Misija pomaganja ljudima u svakom smislu a posebno u ostvarivanju roditeljstva je poseban dar. Veliko je zadovoljstvo kada znaš da si deo nečega tako velikog kao što je stvaranje novog života i rađanja istog.”

Blog